Byggepladsskilte

Vi leverer effektive skilteløsninger til byggepladsen. Det gælder både når grunden skal sælges og når håndværkerne går i gang.

Salgsskilte.
Ofte starter byggeprojektet på åben mark. Det kan være svært for kunden at orientere sig. Hvor ligger ligger grunden? Hvor stort er arealet? Hvordan ser projektet ud? Hvem henvender man sig til? o.s.v.
Hele processen kan effektiviseres med en god skiltning. Vi kender teknikken og kan tilbyde en moderne skilteproduktion, som gør det muligt at formidle næsten et hvert budskab.

Byggepladsskilte.
Når entreprenøren og håndværkerne rykker ind, starter et veritabelt kaos af maskiner, byggematerialer, skurvogne mm. En god skiltning med den rette information kan være en god hjælp til at lede tingene den rigtige vej rundt og dermed undgå de værste fejl og misforståelser.

Stilladsbannere.
Flere og flere fokuserer på byggepladsen, som reklamemedie. Reklamebannere på stilladser er blevet hverdagskost.

Produktion.
Vi tilbyder salgs- og byggepladsskilte udført i PVC, Alu eller sandwichplade. Tekst, logo og øvrige informationer udført i moderne folie- og printteknologi.
Stilladsbannere udføres henholdsvis på netbanner eller PVC-dug. Vi printer i op til 160 cm. bredde og rulle til rulle. Er der behov for rigtig de store størrelser har vi samarbejdspartnere, som printer i 300 cm bredde.

Vi løser opgaven fra start til slut – eller du kan springe på i processen, hvor du har lyst. Vi tager gerne udgangspunkt i en færdig pdf-fil eller lignende.

  • Byggepladsskilte